Медитација “клуч за ослободување” за време на сончевата еклипса 11.08.2018 – Водени медитација

Ние ќе ја направиме оваа медитација во моментот на максимумот на затемнувањето на Сонцето во сабота, 11 август во 02:11 часот PDT во Лос Анџелес.

Source: https://conspiracydailyupdate.com/2018/08/09/%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%ba%d0%bb%d1%83%d1%87-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2-2/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s